Yes!! Super dat je graag mee wil! 

Misschien heb je nog vragen of ben je nog een beetje aan het twijfelen. Dan snap ik best. Het is ook iets heel bijzonders! Vul hieronder jouw gegevens in en dan plannen wij een gesprek via zoom in. Jij kunt dan alle vragen stellen die je nog hebt en ik kijk waar jouw verwachtingen liggen en wie je bent. Ik zorg er namelijk graag voor dat de groep bij elkaar past. Dat maakt het weekeinde nog mooier.

Naam
Email
Telefoonnummer
Adres
Postcode
Plaats
Land
Kies waar je woont
  • Nederland
  • België
Bericht
0 of 350

Als je je gegevens hierboven invult en op de "verstuur formulier" knop drukt dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.  Wanneer je na 24 uur nog niets gehoord hebt, neem dan contact met mij op er is dan waarschijnlijk iets misgegaan.

Tot snel, liefs Tanja

>