Ik ga voor mijn leven! Wil je deze onvervulde kinderwens werkelijk verwerken en het 'een plek hebben gegeven.' Wil je uit de diepe pijn komen en weer kunnen ontspannen  je leven?

Aarde

Wil je graag weer meer levensenergie voelen? Weer ergens naar kunnen verlangen? Weer zin geven aan jouw leven zodat je wezenlijke voldoening ervaart?

Vuur

Wil je graag weer inspirerende en helpende gedachtes door je hoofd hebben?  Meer rust in je hoofd en een actievere focus krijgen op het helen van jouw leven?

Lucht

Wil je graag die emoties de baas kunnen zijn? Zodat emoties jou helpen i.p.v. ontwrichten? Wil je graag wat milder naar jezelf kunnen zijn? Voelen en geven wat jij wezenlijk nodig hebt? 

Water

Programma's

Alle programma's zijn gericht om de pijn van een onvervulde kinderwens aan te pakken en weer gelukkig te worden met jezelf en met je leven.

Ontdek de 4 elementen

JE ontdekt WELKE ELEMENTEN horen bij het verwerken van een onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens voelt zo groots en alles omvattend dat het lastig is om te weten waar je moet beginnen om het te kunnen gaan verwerken. Met dit gratis mini-programma ontdek je wat er allemaal op je af komt. Welke elementen horen bij het verwerken van een onvervulde kinderwens? Dit mini-programma geeft jou inzicht en ontrafelt alles wat er op je af komt. Dit geeft overzicht in de chaos van een onvervulde kinderwens.

Je kunt kiezen of je het wil luisteren, wil kijken of lezen. 

Academie 4 elementen

JE weet welke elementen bij jou uit balans zijn en Je hebt JOUW eigen KOERS ontdekt naar geluk.

De academie gaat dieper in op de 4 elementen van een onvervulde kinderwens. In deze academie ontdek je welke elementen voor jou van belang zijn én welke stappen jij als kan gaan zetten om het te kunnen verteren, verwerken en jouw levensgeluk weer te kunnen activeren. Dit programma kun je geheel zelfstandig doen maar je hebt ook de mogelijkheid tijdens de maandelijkse Q&A sessies vragen te stellen.  Hierdoor krijg je jouw koers echt helder en kun je verder geholpen worden als je vastloopt. 

Dit programma geeft je uitzicht op jouw leven en concrete handvaten om jouw leven werkelijk te kunnen transformeren.

jouw leven

JE hebt jouw onvervulde kinderwens kunnen verteren en geniet weer van jouw leven

Dit is een intensief programma waarin wij samen op pad gaan om jouw pijn te transformeren. Je leert hoe je kunt verwerken, te helen en weer werkelijk gelukkig te zijn.

Het programma is gebaseerd op de vier elementen maar we gaan samen kijken wat jij nodig hebt. Het is dus een programma op maat. 

In dit maat programma horen ook gezamenlijke sessies. Hierin kom je in contact met mensen die in het zelfde schuitje zitten als jij. Want samen delen, leren en ontdekken is ongelofelijk waardevol! 

Dit programma geeft jou een vernieuwde kijk op je leven en geeft je moed en liefdevolle nieuwsgierigheid naar jouw toekomst!  

Zeilretraite

Je beleeft een onvergetelijke dag of weekeind op het water met gelijkgestemden.

Je staat op een ontspannende en unieke manier stil bij jouw onvervulde kinderwens. Met mensen die in het zelfde schuitje zitten ga je op een avontuurlijke ontdekkingstocht! Diepgaande gesprekken, haren in de wind misschien wel een duik in het water? Je gaat het samen beleven en wij leggen je in de watten! Want, dat heb je wel verdient, niet?

Niet zweverig maar praktisch en doelgericht.

Het doel?

Jouw leven!

Een greep uit de reacties

Sjuulka 

Vanaf het eerste moment is er een veilige ruimte gecreëerd. Het feit dat je niet meer alleen bent (voelt) en je verhaal kan delen is zo ontzettend waardevol en helend geweest voor mij. De opdrachten en het 'sparren' hierover hebben mij laten inzien wie ik ín de kern' écht ben en waar mijn verlangens liggen nu ik mijn kinderwens mag loslaten.

nanzz 

Voor het programma was ik me niet zo bewust van de restanten vastgeplakte overtuigingen. Ik heb veel dingen los kunnen laten. Je hoeft niet te voldoen aan een vrouw met kind, oma met kind. Ik ben helemaal mijzelf en dat zit van binnen!

Jantien

Op zoveel vlakken kan ik het programma van Tanja aanbevelen! Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer met meer vertrouwen naar de toekomst kan kijken. En dat is precies wat ik nodig had.

SEka

Ik heb heel veel ontdekt en geleerd wat mij in dagelijkse leven echt helpt! Ondanks dat ik geen moeder ben geworden kan ik een gelukkig leven leiden. ik heb mijn rust en vertrouwen in mij zelf en in het leven opnieuw gevonden. 

Veel gestelde vragen

Ik ben bezig met een traject, kan ik dan toch mee doen?

Als je midden in een traject zit raad ik het niet aan om met een van de programma's mee te doen. De programma's zijn gericht op jouw toekomst zonder een kind.  Wanneer je midden in een traject zit dan ligt je focus en hoop op het het krijgen van een kindje. Het kan heel verwarrend zijn als je gaat kijken wat er mag ontstaan als je geen kinderen krijgt. Dit kan ambivalente gevoelens te weeg brengen.


Het is wel aan te raden als je een pauze hebt, dus tussen trajecten door. Wanneer je jouw horizon leert te verbreden en je gaat ontdekken wat er in het proces uit balans geraakt is (dus wat er in de weg staat om geluk te ervaren) is dit een helend en waardevol intermezzo tussen al die moeilijke trajecten.

Ik zit in een andere fase vanwege mijn leeftijd, past het dan wel bij mij?

Jazeker! Iedere vrouw in elke levensfase is welkom. Het gaat om dezelfde pijn. Ongewenst kinderloos. Of je nu in de fase zit dat je geconfronteerd wordt met moederschap of dat je in de fase zit dat het "niet oma" worden jou raakt dit programma is er voor jou. 

Hoeveel tijd is er nodig voor het programma en de thuiswerkopdrachten?

Het is helemaal afhankelijk hoeveel tijd je er zelf in wil en kan stoppen. De sessies duren 1 a 1,5 uur.  De meeste thuiswerkopdrachten bestaat uit het kijken van een video of korte video's met een opdracht. Sommige opdrachten kosten meer tijd dan andere opdrachten en sommige video's zijn langer dan andere. Ik schat dat je hiervoor 1 uur per bijeenkomst nodig hebt. Maar natuurlijk is het hoe meer je er in stopt hoe meer je er uit haalt!! Dus ga er voor!

Ik heb een secundaire ongewenste kinderloosheid. Kan ik dan toch mee doen?

Absoluut. Het is een zelfde pijn. Een verlangen wat geen realiteit is geworden en waarmee je leven ontwricht geraakt is. Het feit dat je al wel een kind hebt doet niets af aan de pijn van het gemis. Alleen de zeilretaite is alleen voor vrouwen die geen kinderen hebben. 

100% Tevredenheids Garantie!

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel waarde uit het programma zult halen!

Mocht het toch na de eerste sessie niet helemaal goed voelen dan betaal je alleen de intakesessie en krijg je de rest van het geld zonder problemen terug”

Home

>