Gratis inspiratie, inzicht en nog veel meer!


Minitraining Confrontaties en Emoties

In deze mini training duik ik in confrontaties en emoties Het bestaat uit 2 delen. Het eerste deel zijn twee video's waarin ik tips geef over hoe om te gaan met confrontaties en met emoties. Deze tips komen vanuit mijn eigen ervaringen, plus de ervaringen van alle vrouwen die ik tot nu tot begeleid heb. Deze tips komen dus niet zo maar uit de lucht vallen!

Het tweede deel is een begeleide meditatie om je concreet te helpen als je een emotie beleeft.. Een manier die je helpt. Want er tegen vechten of negeren helpt niet. Volgens mij hebben we dit allemaal wel eens geprobeerd! Ik wel in ieder geval;)


Nieuwe maan sessie Onvervulde kinderwens

In deze maandelijkse LIVE korte sessie via YouTube ga ik jou helpen om te inspireren, verwerken, stil te staan, te voelen en te ontdekken. De nieuwe maan symboliseert het eindigen van het oude en het beginnen van het iets nieuws. En een onvervulde kinderwens betekent onherroepelijk het oude loslaten en je richten op een nieuw begin. Hoe moeilijk dit ook kan zijn. 

Om je hierbij te ondersteunen geef ik elke maand dit moment. Gewoon helemaal gratis omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn.

Online inspiratie sessie (webinar): Hoe verwerk je een (nog) onvervulde kinderwens en zorg je ervoor dat je weer gelukkig wordt?  

In deze inspiratie sessie neem ik je mee aan de hand van de 4 elementen die nodig zijn om een onvervulde kinderwens te kunnen verwerken en weer geluk te kunnen ervaren in je leven. Dit zijn mijn meest waardevolle inzichten en ontdekkingen van de afgelopen jaren. Ik laat ik zien wat ik geleerd heb van mijn meest pijnlijke tijd in mij leven ooit, plús van de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in dit werk. Dit doe ik om je te ondersteunen, te motiveren en te inspireren! Je mag mij alle vragen stellen die je maar hebt. Ik geef op alles oprecht antwoord. Sluit aan en laat je bemoedigen.

Wat zijn de 5 valkuilen van een ongewenste kinderloosheid?


Ik heb vijf valkuilen ontdekt waar ik met beide benen ingestapt ben. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nog meer verdriet ervaren heb, nog meer geleden heb. Ik deel deze graag met je zodat je sneller tot inzichten kan komen. Dit kan jouw lijden echt verminderen!

>