Online inspiratiesessie: 

Hoe verwerk je een (nog) onvervulde kinderwens en zorg je ervoor dat je weer gelukkig wordt?  


De gedachtes begint steeds vaker op te komen.... Gedachtes die je niet in je hoofd wil hebben.


"Zou het misschien nooit gaan lukken?"

"Is het nu echt definitief?" 

"Zal ik echt geen moeder worden?"


Dat je hier terecht zou komen in je leven had je nooit gewild en nooit verwacht!

Als een ongewenste kinderloosheid je leven insluipt of dendert dan zet dit je heel je leven op z'n kop! Er komt zoveel op je af dat het moeilijk is om er überhaupt mee om te kunnen gaan, laat staan te weten waar je moet beginnen om het te gaan verwerken.

Want hoe 'verwerk' je nu een ongewenste kinderloosheid?  Hoe zorg je ervoor dat je weer blij bent met je leven, dat je je weer gelukkig voelt?

Want het is echt mogelijk om weer gelukkig te zijn!

Al voelt het nu ver weg of lijkt het onmogelijk.. Je kunt met een onvervulde kinderwens echt blij zijn met je leven. Je kunt weer echt gelukkig zijn en genieten! Dit is werkelijk mogelijk zonder steeds uit het lood geslagen te worden door al die confrontaties om je heen. Ik weet dat het misschien wat onwerkelijk klinkt en waarschijnlijk had ik jaren geleden dit ook nooit geloofd. 


Maar toch....


Ik ben het levende bewijs dat het wél kan en er zijn veel mensen meer zoals ik.

 

Plus; als ik het kan, dan kun jij het ook!

De vier elementen van een onvervulde kinderwens

Er zijn 4 elementen onmisbaar in het verwerken van een onvervulde kinderwens.

Wanneer één of meerdere van de vier elementen beschadigd is of uit balans is vergroot dit het lijden en zorgt voor een obstakel in het helingsproces.

Vuur

Verlangen & Zingeving


Lucht

Gedachten & Mindset


Water

Zelfzorg & Emoties


Aarde

Rouw &

Trauma


De ontdekking van deze vier elementen is ontstaan in de afgelopen jaren waarin ik intensief bezig geweest ben met transformaties binnen een ongewenste kinderloosheid. Een aantal ingrediënten waren voor deze ontdekking cruciaal. 

  1. Mijn eigen persoonlijke ervaring in mijn ongewenste kinderloosheid. Ik ben 11 jaar bezig geweest om dit verlangen proberen te vervullen. Ik heb verschillende trajecten ondergaan om uiteindelijk geen moeder te worden.
  2. De ervaring van alle vrouwen (en mannen) die ik de afgelopen jaren heb mogen begeleiden om vanuit die alles omvattende pijn en verdriet, van een ongewenste kinderloosheid, weer een gelukkiger en voldaan leven te mogen verwelkomen.
  3. De verschillende opleidingen en trainingen plus literatuur die ik gelezen en ik gevolgd heb als hulpverlener. (Wil je hier mee over weten? Op mijn website kun je dit vinden onder het kopje; over mij. Je kunt mij ook altijd een berichtje sturen om persoonlijke leestips te krijgen:)

Een kinderloosheid is pijnlijk, pittig, confronterend én het is een heel proces. Ik weet het, vooral het laatste woord is zeer irritant om te horen! Maar ondanks dat het een proces is kun je het onnodig lijden gaan verminderen en het helen gaan vergroten! Je kunt jouw proces heel gericht aangaan en dat scheelt een hoop. Het besef dat er een weg is uit de ellende van een onvervulde kinderwens én dat jij die aan het bewandelen bent is op zich al een verademing! 

Deze vier elementen geven je een duidelijke richting voor jouw herstel. Het brengt helderheid waar jij het beste kunt beginnen, wat het meeste op gaat leveren. Welke stappen kun jij als eerste zetten om je ongewenste kinderloosheid te kunnen verteren, kunnen verwerken, en je geluk weer opnieuw te kunnen activeren?

Je komt er in deze online inspiratie sessie achter. Want naast de inzichten en inspiratie stel ik je ook een aantal vragen waardoor je zicht krijgt op jouw weg. En dat is heel waardevol! Al zeg ik het zelf;)

Dus... 'zie' ik je bij de online inspiratie sessie?

In deze inspiratie sessie neem ik je mee aan de hand van de vier elementen. Met behulp van mijn persoonlijke ontdekkingen laat ik zien wat ik geleerd heb van mijn meest pijnlijke tijd in mijn leven ooit. Ik ben nu heel blij met mijn leven heb echt zin in de toekomst en voel mij gelukkig!! Dat is zo'n verademing na jaren lang lijden. Dat gun ik jou ook!

Wat ontdek je in deze gratis online inspiratie sessie van ongeveer 1 uur?

  • Hoe de 4 onmisbare elementen met ieder twee ingrediënten een rol spelen in het helingsproces.
  • Welk element en welk ingrediënt jou op dit moment het meeste gaat helpen?
  • Hoe maak je dit concreet? Wat kun je nu al gaan doen?
  • Plus alles wat je maar wil weten! Wat een onvervulde kinderwens precies inhoudt blijft vaak achter gesloten deuren... Maar je mag mij tijdens de sessie van alles vragen. Van confrontaties tot boosheid, van pijn tot problemen met sex. Ik geef overal een zo oprecht en eerlijk mogelijk antwoord op zodat je leert van mijn 'fouten.'  Dus: Wat wil jij graag weten?


>