Mini training omgaan met  confrontaties en emoties.


Ongewenst kinderloos

Ongewenst kinderloos worden is echt moeilijk en ingrijpend, dat weet jij net zo goed als ik. Om je heen word je geconfronteerd met blije kindergezichten, gezinnetjes, bolle buiken en 'leuke' aankondigingen. Zeker als dit in je vrienden en/of familiekring aanwezig is, is dit extra confronterend en pittig.

Hoe ga je er mee om?

Hoe ga je er nu mee om? Wanneer ga je wel naar een babyshower en wanneer niet? Hoe 'wapen' je je tegen die plotselinge confrontaties? En misschien het aller belangrijkste; hoe ga je om met al die heftige emoties!! Deze emoties kunnen ineens opkomen maar ineens weggaan? Meestal blijven ze lang aanwezig in een algeheel akelig, leeg en rot gevoel.. Niet?

Tips van een oude rot ;)

Ik heb een mini training gemaakt waar jij concreet iets aan hebt.  Het bestaat uit 2 delen. Het eerste deel zijn twee video's waarin ik tips geef over hoe om te gaan met confrontaties en met emoties. Deze tips komen vanuit mijn eigen ervaringen, plus de ervaringen van alle vrouwen die ik tot nu tot begeleid heb. Deze tips komen dus niet zo maar uit de lucht vallen!

Het tweede deel is een begeleide meditatie om je concreet te helpen als je een emotie beleeft. Dit kan zijn dat de emoties heel heftig is en je even niet meer weet wat je 'moet' doen. Maar het kan ook zijn dat er al dagen iets sluimert en waar je nu op een andere manier mee om wil gaan. Een manier die je helpt. Want er tegen vechten of negeren helpt niet. Volgens mij hebben we dit allemaal wel eens geprobeerd! Ik wel in ieder geval;)


Liefs Tanja Maas


Gratis mini training: Confrontaties en Emoties.

Hoe kun je om gaan met confrontaties en emoties zodat ze je niet onderuit halen?

Waarom wil je dit hebben?

Je krijgt doorleefde tips over hoe je met confrontaties om kunt gaan. Dit helpt jou in het maken van je eigen keuzes.

Je krijgt achtergrond informatie over emoties zodat je gaat begrijpen waar ze voor dienen. 

Je krijgt een concrete oefening waardoor je een echt handvat hebt in het oerwoud van emoties.

Wat is dit een bizarre wending van je leven.!

In mijn werk maak ik kennis met velen vrouwen en mannen die met een ongewenste kinderloosheid te maken krijgen De redenen zijn uiteenlopend. Of er nu een ziekte in het spel komt waardoor het niet (meer) mogelijk is. Of je nu vervroegd in de overgang terecht gekomen bent of helemaal problemen met je hormoonhuishouding hebt. Of je nu een partner hebt die al kinderen heeft en er geen meer wil. Of je nu geen partner hebt en er stom toevallig nog geen tegen bent gekomen waar je een gezinnetje mee wilde gaan stichten. Of je nu jaren geleden een abortus gepleegd hebt. Of je zelfs een kindje hebt moeten baren wat niet meer in leven is.. Wanneer alle ziekenhuis pogingen tot niets hebben geleid. Of je nog 'keuzes' hebt of dat het al een feit is; Iedereen krijgt onvermijdelijk die verschrikkelijke confrontaties voor z'n neus en iedereen ervaart heftige emoties! Ik ben nog niemand tegengekomen die hier geen moeite mee heeft.  Dus ik hoop je hiermee daadwerkelijk iets te kunnen geven waar je verder mee kan. Waar je echt iets aan hebt!! Want ik weet hoe zwaar het is.

Je bent niet alleen maar het voelt wel vaak zo.

Ik wens je veel inzicht en liefde voor jezelf. En mocht je graag even willen praten dan staat mijn deur altijd open!

Liefs Tanja Maas

>