Een onvervulde kinderwens


Ongewenst kinderloos zijn is echt moeilijk en ingrijpend, dat weet jij net zo goed als ik. Om je heen word je geconfronteerd met blije kindergezichten, gezinnetjes, bolle buiken en 'leuke' aankondigingen. Zeker als dit in je vrienden en/of familiekring aanwezig is, is dit extra confronterend en pittig.


Ik heb vijf valkuilen ontdekt waar ik met beide benen ingestapt ben. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nog meer verdriet ervaren heb, nog meer geleden heb. Ik deel deze graag met je zodat je sneller tot inzichten kan komen. Dit kan jouw lijden echt verminderen!

Er is namelijk een verschil tussen lijden en pijn. Pijn is onvermijdelijk in ieders leven. En het is pijnlijk om te voelen dat jouw droom, jouw vurige verlangen (nog) niet waargemaakt kan worden. Maar het lijden voegen we er vaak onbewust zelf aan toe.  

Deze vijf valkuilen versterken het lijden. Dus vraag ze aan en ontdek deze vijf inzichten die jou gaan helpen! Ik wens jouw heel veel liefde en wijsheid toe en wie weet tot ziens!


Liefs Tanja Maas

Hierom wil jij deze vijf valkuilen weten.

Je ontdekt welke gedachtenpatronen er kunnen ontstaan.

Je begrijpt jezelf beter en ziet waar groei mogelijk is zodat je lijden vermindert

Het geeft erkenning en inzicht in de worstelingen.

Jij bent niet de enige.

In mijn werk maak ik kennis met velen vrouwen en mannen die met een ongewenste kinderloosheid worstelen of geworsteld hebben. En bijna allemaal herkennen deze valkuilen!

Ik weet nog goed dat een van de dames vertelde dat ze gedachtes in haar hoofd had waarvan ze dacht dat ze raar waren, stom of niet gepast. Ze dacht dat het aan haar lag, dat ze de 'rare' was. Tijdens de online training hoorde ze haar eigen gedachtes door een van de vrouwen uit de groep verteld worden! Dit was een eyeopener. Lang dacht ze dat het bij haar lag en nu hoorde ze haar gedachten hardop via een andere vrouw. 

We herkennen zo veel bij elkaar. Besef dat niets raar of gek is.

Als je met beide benen midden in een van de valkuilen staat dan kan het als echt en de waarheid voelen. Ik hoop dat je deze overtuiging dan even los kan laten en kan gaan ervaren wat het met je doet als het niet waar zou zijn.

Ik wens je veel inspiratie, inzicht en liefde voor jezelf. En mocht je graag even willen praten dan staat mijn deur altijd open!

Veel ontdek 'plezier'

>