Tanja Maas

Verlangens-expert. 

Ongewenst kinderloos en werkelijk gelukkig met mijn leven.

Mijn missie is om ongewenst kinderloosheid uit de taboesfeer te halen. Deze strijd en pijn bekendheid te geven en het onnodig leiden te stoppen. Dat de maakbaarheid van de maatschappij genuanceerd gaat worden en dat wij leren hoe wij op een goede manier met onze verlangens om kunnen gaan zodat het een positief effect heeft op ons leven.

Ik ben Tanja Maas, verlangens-expert. 

Verlangens-expert omdat de definitie van expert als volgt omschreven wordt:

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field.” Niels Bohr.

O, wat heb ik toch een 'fouten' gemaakt op het gebied van mijn verlangens!

Ik ken het verlangen door en door. Ik ken het doven, het smeulen en het knetteren van het vuur. 

Ik ben ruim 11 jaar bezig geweest met mijn verlangen om moeder te worden. Het ging alleen niet zo gemakkelijk, sterker nog het ging heel erg moeilijk en uiteindelijk helemaal niet. In al die jaren heb ik aan de lijve ondervonden wat het is om een vurig verlangen te voelen, te volgen en wat het met je kan doen als ze niet vervuld kunnen worden. Verlangens kunnen ook verstarren en t levensvuur doven.

Ik heb heel veel geleerd, ik ben er zelfs letterlijk op afgestudeerd en de belangrijkste ontdekking is voor mij dat het verlangen een krachtbron is. Het verlangen is een energie die los, van de mogelijke verwezenlijking, in je leeft en waar je levenslust uit kan halen.


Ik ben een holistische psychosociaal counselor met een diploma in coaching en training Body & Mind Language. Ik combineer verschillende methodes waarin het lichaam centraal staat. Maar niet alleen het lichaam want het lichaam staat in verbinding met onze ratio en deze hebben we juist nodig om te kunnen begrijpen en te kunnen plaatsen.

Wil je graag weten welke opleidingen en werkervaring ik heb? Op LinkedIn kun je deze informatie vinden.

>