EHBO

Alleen voor leden

None

Audio

Audio

EHBO

2 Lessen

0% Niet begonnen

Ready?

EHBO

Hulp bij de verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten van de kracht van jouw verlangen.

2 Lessen

Alleen voor leden

Als de opdracht lastig is en je komt niet zo goed in de beleving dan kun je deze visualisatie luisteren. Ik neem je mee met mijn stem om meer de beleving in te kruipen. Let op. Dit kan best pijnlijk en emotioneel zijn.

Audio lesson

Alleen voor leden

Dit is een begeleide meditatie die hoort bij de opdracht vergeving. Deze staat niet in het boek maar hebben we in de bijeenkomst ter plekke gedaan. Deze meditatie is voor als je de oefening eerst gedaan hebt.

Audio lesson

Follow

About the teacher

Tanja Maas

Ik ben Tanja Maas.Psychosociaal counselor, Body & Mind Language trainer en coach. Na jaren geworsteld en geleden te hebben met mijn eigen ongewenste kinderloosheid weet ik als geen ander wat belangrijk is wanneer je echt lijdt onder dit onzichtbare verdriet. Hierdoor heb ik deze EHBO ontwikkeld. Er zijn filmpjes en luisterfragmenten. Alles voor jou om het iets zachter te maken. Mis je iets? Stuur een berichtje en vraag er om!  Deze academie is gebouwd voor jou zodat je weer kunt ademhalen en jezelf kunt helen en jezelf echt lief kan hebben, want we zijn al zo vaak streng voor onszelf. Veel succes en zachtheid gewenst.Liefs Tanja Maas

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>