De nieuwe maan meditatie

Erkennen van verdriet. Voorbereiden op een nieuw begin.

Wat kun je verwachten?

Even stil staan

Een moment voor jezelf in verbinding met anderen.


Elke maand met de nieuwe maan zal ik live een meditatie verzorgen. Het begint om 20.00 uur en het duurt ongeveer een half uurtje. Iedereen die ongewenst kinderloos is (of secundaire ongewenste kinderloosheid ervaart) is welkom. Ik zal elke maand een thema pakken wat past binnen die maand. Ik ben geen sterrenkundige dus ik voel wat passend is en dan maak ik de meditatie speciaal voor die maand.


We erkennen altijd het verdriet of leegte en richten ons op een nieuw begin. Daar staat de nieuwe maan namelijk voor.  De nieuwe maan symboliseert namelijk het eindigen van het oude en het beginnen van het iets nieuws..


En een onvervulde kinderwens betekent onherroepelijk het oude loslaten en je richten op een nieuw begin. Hoe moeilijk dit ook kan zijn.


Om je hierbij te ondersteunen geef ik elke maand dit moment. Gewoon helemaal gratis omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn.

De nieuwe maan meditaties 2023

 

Op YouTube ga ik op de volgende dagen live.

20 februari 20.00 uur

21 maart 20.00 uur

20 april 20.00 uur

18 mei 18 mei 19.30 uur

18 juni 20.00 uur (Vaderdag)

17 juli 20.00 uur

16 augustus 20.00 uur

15 september 20.00 uur

14 oktober 20.00 uur

13 november 20.00 uur

13 december 19.30 uur


Het helpt mij. Heb moed gekregen.

Heel erg bedankt! Super fijne inzichten en genoten van je fijne stem.

liever anoniem

Ik vond het erg fijn. Symboliseert dat de schaduw naast het licht kan staan.

liever anoniem

>