Plan jouw koersgesprek. Samen maken we een op maat gemaakte koers voor jouw eigen leven. Je ontdekt welke elementen voor jouw belangrijk zijn en welke concrete stappen jij nu kunt zetten. Voor verwerking en voor jouw levensgeluk.

wat brengt dit gesprek jou?

Binnen een 60 minuten helder wat jouw koers is naar geluk.

Vier elementen 

Welke van de vier elementen die horen bij het verwerken van een onvervulde kinderwens zijn bij jouw uit balans of beschadigd? 

Wat kun je 

Al die trajecten die je gedaan hebt, het wachten bij de gynaecoloog, het wachten of je wel of niet zwanger werd, het vrijen op commando. En dan nog al die confrontaties om je heen. Hoe zorg je dat het effect van een onvervulde kinderwens niet jouw leven zo beïnvloed dat je geen geluk meer ervaart.?

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Leer van mijn 'fouten' en gebruik mijn lessen voor jouw eigen leven en jouw geluk! 

Hoe kan ik je daarbij helpen?

Leer van mijn 'fouten' en gebruik mijn lessen voor jouw eigen leven en jouw geluk! 

Zij hadden eerder een gesprek

anoniem

Dank voor je tijd en motivatie om te beseffen dat er nog meer in t leven is dan enkel de rol als moeder.

Jouw energie en vertrouwen dat er andere verlangens op je pad kunnen komen, geeft mij hoop voor de toekomst, vooral omdat je zelf laat voelen dat het mogelijk is! Dat is heel krachtig.

Anoniem

Tanja een persoon is die levensenergie uitstraalt. Dit was waar ik naar op zoek was! In het Webinar vond ik veel herkenning, dus ik vroeg haar kans te maken op een privé sessie. Tanja nam hier uitgebreid de tijd voor. Naderhand ontving ik van haar een mail met aandachtspunten, dit heb ik als heel prettig ervaren. 

Een onvervulde kinderwens en echt gelukkig!

Hoi,

Ik ben  Tanja Maas

Ik ben hulpverlener, trainer en coach én ongewenst kinderloos. 11 jaar heb ik mijn aandacht en energie in allerlei trajecten gestoken om uiteindelijk geen moeder te worden. Ik was ongelukkig, verdrietig, boos en voelde mij machteloos.


Ik wilde gewoon weer gelukkig zijn. Ik wilde weer kunnen genieten van het leven. Ik wilde niet dat heel mijn leven in het teken stond van een gemis.


Ik ben op een queeste gegaan; een zoektocht naar geluk. Het is mij gelukt en ik help jou heel graag met alles wat ik geleerd en ontdekt heb zodat jij ook weer werkelijk gelukkig kunt worden.


Want het leven is te waardevol om te blijven lijden. 

Een kans op een waardevol persoonlijk gesprek, zo werkt het:

 1. 1
  Vraag een gratis gesprek aan door het formulier in te vullen. Geef antwoord op de vragen zodat ik mij beter kan voorbereiden op het gesprek. 
 2. 2
  Je ontvang een mail van mij met daarin een bevestiging of een afwijzing.
 3. 3
  Is het een bevestiging dan plannen we samen een tijdstip voor het online gesprek. Je krijgt van mij een zoomlink en dan zien we elkaar op de afgesproken tijd.
  Aan het eind van het gesprek vatten we samen wat we hebben besproken. Zo zijn de vervolgstappen voor jou helemaal helder. Je weet precies wat je volgende stap is, waarmee je aan de slag gaat.

Vraag hier je gesprek 

Klik op de button hieronder en vraag dat gesprek aan! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.


>