De kracht van verlangen

Heb jij een onvervulde kinderwens en wil je weer gelukkig worden?

Ongewenst kinderloos

Deze twee woorden hebben ongelofelijk veel impact hebben op een leven, op jouw leven. Dit onvervulbare verlangen kan ongelofelijk verlammend werken.

Voel je je vaak leeg of juist helemaal vol met verdriet?

Ben je wat verdwaald omdat jouw toekomst langzaam iets wordt waarop je je niet meer zo verheugd?

Heb je t gevoel dat t je vaak overheerst? Meer dan je wil?

Voel je je alleen staan in een wereld die alleen maar lijkt te gaan over gezinnetjes en kinderen?

Ongewenst kinderloos.

Wanneer je geen kinderen hebt maar wel daar intens naar verlangd dan raakt dat in alles! In je zijn, in je kijk op t leven, in je relaties met anderen, in je dromen en in je realiteit. Hoe ga je er nu mee om zodat het jouw leven niet alleen raakt op een pijnlijke manier maar dat je er ook iets uit kan halen wat jou echt helpt!

De afgelopen 11 jaar ben ik hier mee bezig geweest.

Ik heb gerouwd, geluisterd, gehuild, geschreeuwd, mijzelf terug getrokken, mijzelf moed ingesproken, hoop gegeven, met moedeloosheid geworsteld en nog veel meer… Maar vooral heel veel geleerd. En dat wil ik graag met jou gaan delen om je verder te helpen op je pad.


  


 

Maandag 4 december 2023 

De 12 online bijeenkomsten zijn op maandag van 20.00 tot 22.00 op:


4,11,18 December

8,15,29 Januari

5,19,26 Februari

11,18,25 Maart

 Je leert de pijn en het verdriet te verzachten en opnieuw richting te vinden voor meer geluk in je leven.

Wil jij ook weer eens kunnen ontspannen in je leven omdat je werkelijk blij bent en kunt genieten hoe je leven er uit ziet?

Wil je niet meer overvallen worden door emoties maar ervaren dat je weer grip hebt op je leven?

Wil je de juiste koers voor jouw leven ontdekken? Dus weten waar je blij van wordt en wat bij jou past?

Wil je de levensenergie ontdekken die verborgen zit in jouw verlangen? Ja, ook in je onvervulbare verlangen!


Start met het online programma: De kracht van mijn verlangen!


Dit programma is gebaseerd op mijn eigen ervaring plus de kennis van de kennis van mijn opleidingen in dit werkveld:  Maatschappelijk werk,  Holistisch psychosociaal counselor, BML coach en trainer.

Dit zeggen vrouwen het groepsprogramma: kracht van jouw verlangen

Sjuulka van Hees

39 jaar

"Vanaf het eerste moment is er een veilige ruimte gecreëerd. Het feit dat je niet meer alleen bent (voelt) en je verhaal kan delen met gelijkgestemden is zo ontzettend waardevol en helend geweest voor mij. De wekelijkse opdrachten en het 'sparren' hierover hebben mij laten inzien wie ik ín de kern' écht ben en waar mijn verlangens liggen nu ik mijn kinderwens mag loslaten."

Anoniem

40 jaar

"Op zoveel vlakken kan ik de cursus van Tanja aanbevelen! Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer met meer vertrouwen naar de toekomst kan kijken. En dat is wat ik nodig had."

Nanz van Vliet

54

" Heel fijn dat ik bewust heb stilgestaan bij mijn eigen kinderloosheid. Er kwam veel los wat ik niet verwachtte. En meerwaarde: voor het eerst in mijn leven delen met mensen, die het begrijpen."

Waarom ga je met je verlangens aan de slag?   

In je verlangen zit een universele energie of levenselixer. Hoe je met je verlangens om gaat heeft meteen effect op deze energie. Doordat een onvervulbare kinderwens een wezenlijk verlangen is die niet vervuld kan worden heeft dat meteen effect op je systeem. Vaak sijpelt dit jaren door en dit kan een verlammend effect hebben in je leven en op je verlangen.

Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd het verlangen om moeder te worden weg te stoppen. En daarmee stopte ik ook het verlangen zelf weg, wat erg droevig is omdat daar de levensenergie in zit. Ik heb dit aan de lijve ervaren! Hoe krijg je nu dit verlangen weer aan t branden, zonder dat je elke keer de pijn en verdriet raakt?

Dat is waar het programma voor gaat zorgen. Het gaat er voor zorgen dat jij jouw verlangen weer kan toe laten in je leven.

De V.O.N.K. methode staat voor: Verkennen, Ontwarren, Nu en Koers.

Je gaat het verlangen Verkennen en je gaat ontdekken wat de essentie van een verlangen is. Daarna ga je jouw onvervulbare verlangen Ontwarren. Wat zit er allemaal in verborgen? Met deze ontdekkingen ga je de vertaling maken naar het Nu. Je leert waar verlangens absoluut aan moeten voldoen wil je er geluk en energie uit kunnen halen.

En als laatste ga je al wat je geleerd en ervaren hebt inzetten om een Koers te maken voor je leven. Je weet namelijk nu wat het verlangen is en waar deze precies aan moeten voldoen om deze te kunnen gebruiken om wezenlijk geluk te ervaren. Hiermee heb je dus jouw eigen gemaakte kaart in je handen om jouw leven zo vorm te gaan geven dat jij wezenlijk gelukkig gaat zijn!

Wat zit er in het online programma: De kracht van mijn verlangen?

Online Bijeenkomsten
 

Je krijgt 12 online bijeenkomsten. Hierin gaan we onder mijn begeleiding gericht samen aan de slag. We gaan met elkaar ervaren en ontdekken. Je maakt deel uit van een mooie liefdevolle groep vrouwen die op de zelfde weg staan als jij. Je maakt opdrachten, deelt en leert met elkaar en van elkaar. Dit maakt dat je je gehoord, gezien en verbonden voelt en heeft absoluut een helende werking op jouw proces. Dit alleen al is onbetaalbaar! 

  • Herkenning zorgt voor erkenning!
Online-academie

 

 Je krijgt toegang tot een online academie. In deze academie worden na elke bijeenkomst nieuwe video's zichtbaar. Deze video's zijn belangrijk omdat daar achtergrond informatie en kennis over verlangens en alles wat er bij hoort! Deze heb je nodig voor de thuiswerkopdrachten en voor de bijeenkomsten.

 
  • Je krijgt een jaar lang toegang tot deze academie!
Werkboek

 

Dit wordt jouw werkboek. Dit is een prachtig naslagwerk speciaal ontworpen voor het programma. Hierin staan alle 10 de opdrachten en is er ruimte om te schrijven en te ontdekken. Deze opdrachten zijn gemaakt om jou te gaan helpen in je verwerkingsproces en om weer opnieuw energie en zin in t leven te krijgen!

 
  • Het werkboek is vol kleur en inspiratie in een liggend A4 formaat.
besloten facebookgroep
 

Je krijgt de uitnodiging om lid te worden van een besloten facebookgroep. Hierin ondersteunen en inspireren we elkaar en je kunt alles aan mij vragen, mocht je er niet uitkomen. Een plek waar je contact met de anderen vrouwen kunt hebben naast de bijeenkomsten.

 
  • Plus wekelijkse tips en inspiratie van mij!

Speciaal voor jou ontwikkelt met liefde!

Omdat ik als geen ander weet wat een onvervulde kinderwens met je kan doen.

Ik gun jou echt een prachtig leven waarin jij de kern van jouw verlangen weet en daardoor meer geluk, plezier, energie én voldoening ervaart in je leven.


Ik weet ook dat dit niet zomaar komt. Je zult er iets voor moeten doen.

Gelukkig weet je nu welke stappen je kunt gaan zetten!


Wat zou jouw investering zijn om werkelijk gelukkig te worden?

Hoeveel zou het jou waard zijn om werkelijk gelukkig met je leven te zijn? Om weer te kunnen genieten van het leven? Om te helen en om jouw leven weer zo vorm te kunnen geven zodat je levensenergie ervaart? We hebben vaak al zo veel geld gestopt in de droom, in het verlangen om moeder te worden. Wanneer ga je liefdevolle tijd en aandacht aan jezelf geven? Dit programma is er speciaal voor jou, voor jouw eigen heling, jouw eigen groei. Kortom: Jouw eigen leven!

online bijeenkomsten 

t.w.v. € 1080,-

12 Online bijeenkomsten van 2 uur waarin we met elkaar onder mijn begeleiding in je verlangen gaat duiken. Je gaat het ontrafelen, je gaat dingen ontdekken, helen en ervaren wat er nog meer in jou verborgen ligt...

Online academie

t.w.v. € 47,00

Een online leeromgeving waarin informatie video's staan die nodig zijn voor de thuiswerkopdrachten en visualisaties die jou helpen om momenten dat je het moeilijk hebt

Werkboek

t.w.v. € 47,00

Hierin staan alle wezenlijke opdrachten die jou echt gaan helpen om verdriet te verwerken, de toekomst anders te gaan ervaren. En die jouw verlangen weer laat stralen! Ook is er ruimte voor eigen notities zodat het echt een boek wordt voor jouw groei!

Besloten Facebookgroep

t.w.v. € 00,00

Hierin kunnen we contact met elkaar hebben naast de bijeenkomsten. We steunen en motiveren elkaar. Er zijn opdrachten die je met elkaar kunt delen voor inspiratie. Én ik geef hierin wekelijks tips en inspiratie die je helpen met het programma.

Totale waarde: € 1174,00

Maar, dat ga ik niet vragen! Mijn missie is om zo veel mogelijk vrouwen hier bij te kunnen helpen. Zodat jij niet onnodig hoeft te lijden maar werkelijk geluk gaat ervaren in je leven!

De kracht van verlangen

Nu:

297.-

Zeer waardevol, bijzonder en speciaal voor jou!

  • 12 Online bijeenkomsten
  • 1 live bijeenkomst
  • Een echt werkboek.
  • 1 jaar toegang tot de online academie
  • Besloten facebookgroep
De 12 online bijeenkomsten zijn op maandag van 20.00 tot 22.00 op:


4, 11, 18 December

8, 15, 29 Januari

5, 19, 26 Februari

11, 18, 25 Maart


Veel gestelde vragen

Hoe groot zijn de groepen?

De groepen zijn minimaal 5 en maximaal 12 vrouwen groot. Ik houd bewust de groepen klein omdat dit de intimiteit vergroot. De eerste bijeenkomsten maken we kennis met elkaar. Deze zijn dus met iedereen. Na die twee eerste kennismakingsbijeenkomsten gaan we met opdrachten in groepjes of twee tallen uit elkaar . Op deze manier is er nog meer tijd voor elkaar en jezelf.

Ik ben bezig met een traject, kan ik dan toch mee doen?

Als je midden in een traject zit dan kan het erg lastig zijn om met dit programma mee te doen. Ik raad het niet aan om mee te doen wanneer je echt 100% gericht bent op het traject. . Dit programma is om te ontdekken wat er in de kracht van je verlangen ligt wanneer je ongewenst kinderloos bent. Wanneer je midden in een traject zit dan ligt je focus en hoop op het krijgen van een kindje. Het kan heel verwarrend zijn als je dan aan een programma mee doet waarin je gevraagd word om jouw focus te leggen op wat er mag ontstaan als je geen kinderen krijgt.

Wanneer je tocht graag mee wil doen neem dan even contact met mij op zodat we samen even spreken over hoe we dit goed kunnen laten werken.


Het is in ieder geval zeker aan te raden als je een pauze hebt, dus tussen trajecten door. Wanneer je jouw horizon leert te verbreden en je gaat ontdekken wat er aan jouw verlangen vastgekleefd zit (dus wat jou in de weg staat om geluk te ervaren) is dit een helend en waardevol intermezzo tussen al die moeilijke trajecten.

Ik zit in een andere fase vanwege mijn leeftijd, past het dan wel bij mij?

Jazeker! Iedere vrouw in elke levensfase is welkom. We kunnen met elkaar en van elkaar leren en dat we allemaal op een ander punt staan in ons leven is juist een meerwaarde. Het programma is waardevol wanneer je worstelt met ongewenste kinderloosheid. Of je nu in de fase zit dat je geconfronteerd wordt met moederschap of dat je in de fase zit dat het "niet oma" worden jou raakt.

Ik kan een aantal bijeenkomsten niet, kan ik dan toch mee doen?

Als je van te voren weet dat je een aantal bijeenkomsten niet kan dan kun je beter een andere keer mee doen of je andere afspraken verzetten. We gaan met elkaar een traject aan en natuurlijk kan het zijn dat je een keert je ziek bent en een keertje is geen probleem. Je kunt dat zeker inhalen maar het allerfijnste voor jezelf en voor de groep is wanneer je er wel elke keer bij bent.

Kan ik de betaling verspreiden?

Jazeker! Neem even contact met mij op om een betalingsregeling af te spreken. 

Ik vind een groep spannend, waarom zou ik daar voor kiezen?

Natuurlijk is het spannend! Zeker in het begin als alles nog nieuw is en je niemand kent. Maar de kracht zit hem juist om dit met elkaar aan gaan. We staan al vaak alleen in het hele stuk en door de verbinding met andere vrouwen ontdek je dat je er niet alleen voor hoeft te staan! Er zijn heel veel vrouwen die jouw gevoelens en gedachten begrijpen omdat ze ze zelf ook ervaren. Deze verbinding voelen is helend. Dus juist daarom juist met een groep.

Ik wil liever alleen aan de slag, kan dat ook?

Natuurlijk kan dat zeker! Mocht je echt liever dit zelfstandig aan gaan met mij dan kun je zeker hiermee starten. Meer hierover lees je in het programma individueel. 

Hoeveel tijd is er nodig voor het programma en de thuiswerkopdrachten?

Het is helemaal afhankelijk hoeveel tijd je er zelf in wil en kan stoppen. De online bijeenkomsten duren 2 uur.  Je krijgt daarna een thuiswerkopdracht. Dit bestaat uit het kijken van een korte video of korte video's met een opdracht. Sommige opdrachten kosten meer tijd dan andere opdrachten en sommige video's zijn langer dan andere. Ik schat dat je hiervoor 1 uur per week nodig hebt. 

Ik ben wel moeder... al heeft mijn kindje niet lang geleefd. Zou ik dan toch mee kunnen doen?

Ja, natuurlijk. Mijn hart gaat naar je uit. Je hebt een wezentje in je armen gehad en daarmee misschien meer ervaren dan andere vrouwen in het traject maar dit heb je ook helaas af moeten staan en dat maakt het heftig en pijnlijk. Je bent moeder en dat zal je altijd blijven. En daarnaast heb je eigenlijk nog steeds een onvervulde kinderwens...... Een deel van deze pijn is vergelijkbaar met andere vrouwen in het traject. Sommige hebben een of meerdere miskramen gehad, bij anderen zijn er in een heel vroeg stadium vruchtjes gestorven en anderen hebben dit nog nooit ervaren. Ieders ervaringen zijn uniek en elke ervaring heeft recht om te bestaan, hoe pijnlijk ook. Wat ik absoluut niet wil is dat we een wedstrijd gaan ervaren in wie de meest pijnlijke ervaring heeft of wie de minste pijn ervaren heeft. Het leven is geen wedstrijd. Elke ervaring is er, staat op zich zelf. We vergelijken ons al vaak genoeg met vrouwen die kinderen hebben, laten we dat niet in deze veilige groep doen. Je bent absoluut welkom en ik weet zeker dat je veel veiligheid en herkenning gaat ervaren.

100% Tevredenheids Garantie 7-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel waarde uit het programma zult halen!

Mocht het toch na de eerste bijeenkomst niet helemaal goed voelen dan kun je stoppen en krijg je jouw geld zonder problemen terug. 

Enter your text here...

>