De kracht van verlangen

Heb jij een onvervulde kinderwens?

Ongewenst kinderloos

Deze twee woorden hebben ongelofelijk veel impact hebben op een leven, op jouw leven. Dit onvervulbare verlangen kan ongelofelijk verlammend werken.

Voel je je vaak leeg of juist helemaal vol met verdriet?

Ben je wat verdwaald omdat jouw toekomst langzaam iets wordt waarop je je niet meer zo verheugd?

Heb je t gevoel dat t je vaak overheerst? Meer dan je wil?

Voel je je alleen staan in een wereld die alleen maar lijkt te gaan over gezinnetjes en kinderen?

Ongewenst kinderloos.

Wanneer je geen kinderen hebt maar wel daar intens naar verlangd dan raakt dat in alles! In je zijn, in je kijk op t leven, in je relaties met anderen, in je dromen en in je realiteit. Hoe ga je er nu mee om zodat het jouw leven niet alleen raakt op een pijnlijke manier maar dat je er ook iets uit kan halen wat jou echt helpt!


  


 

Nu.

 Je leert kracht, inspiratie en richting te halen uit jouw onvervulbare verlangen.

Wil jij ook weer eens kunnen ontspannen in je leven omdat je werkelijk blij bent en kunt genieten hoe je leven er uit ziet?

Wil je niet meer overvallen worden door emoties maar ervaren dat je weer grip hebt op je leven?

Wil je de juiste koers voor jouw leven ontdekken? Dus weten waar je blij van wordt en wat bij jou past?

Wil je de levensenergie ontdekken die verborgen zit in jouw verlangen? Ja, ook in je onvervulbare verlangen!


Doe mee met het online programma: De kracht van mijn verlangen!


Dit programma is gebaseerd op mijn opleiding tot holistisch psychosociaal counselor, BML coach en trainer, mijn eigen ervaringen van de afgelopen 11 jaar tijdens mijn eigen worsteling met dit thema en de ervaringen van de 4 Pilot trainingen: De kracht van je verlangen. Over geluk vinden in je onvervulde kinderwens. Deze heb ik in 2021 heb gedraaid waaraan 24 vrouwen hebben deelgenomen. Ik kreeg steeds meer aanvragen over een individueel programma. Ik heb het groepsprogramma vertaald naar een individueel traject. Hierdoor is het programma echt gericht op wat jij nodig hebt en kan ik persoonlijke begeleiding geven. 

Dit zeggen vrouwen het groepsprogramma: kracht van jouw verlangen

Inmiddels hebben 22 vrouwen  de kracht van het verlangen gevolgd. En dit is een kleine greep uit de reacties van de vrouwen die deelgenomen hebben.

Sjuulka van Hees

39 jaar

"Vanaf het eerste moment is er een veilige ruimte gecreëerd. Het feit dat je niet meer alleen bent (voelt) en je verhaal kan delen met gelijkgestemden is zo ontzettend waardevol en helend geweest voor mij. De wekelijkse opdrachten en het 'sparren' hierover hebben mij laten inzien wie ik ín de kern' écht ben en waar mijn verlangens liggen nu ik mijn kinderwens mag loslaten."

Anoniem

40 jaar

"Op zoveel vlakken kan ik de cursus van Tanja aanbevelen! Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer met meer vertrouwen naar de toekomst kan kijken. En dat is wat ik nodig had."

Nanz van Vliet

54

" Heel fijn dat ik bewust heb stilgestaan bij mijn eigen kinderloosheid. Er kwam veel los wat ik niet verwachtte. En meerwaarde: voor het eerst in mijn leven delen met mensen, die het begrijpen."

Waarom ga je met je verlangens aan de slag?   

In je verlangen zit een universele energie of levenselixer. Hoe je met je verlangens om gaat heeft meteen effect op deze energie. Doordat een onvervulbare kinderwens een wezenlijk verlangen is die niet vervuld kan worden heeft dat meteen effect op je systeem. Vaak sijpelt dit jaren door en dit kan een verlammend effect hebben in je leven en op je verlangen.

Ik heb bijvoorbeeld geprobeerd het verlangen om moeder te worden weg te stoppen. En daarmee stopte ik ook het verlangen zelf weg, wat erg droevig is omdat daar de levensenergie in zit. Ik heb dit aan de lijve ervaren! Hoe krijg je nu dit verlangen weer aan t branden, zonder dat je elke keer de pijn en verdriet raakt?

Dat is waar het programma voor gaat zorgen. Het gaat er voor zorgen dat jij jouw verlangen weer kan toe laten in je leven.

De V.O.N.K. methode staat voor: Verkennen, Ontwarren, Nu en Koers.

Je gaat het verlangen Verkennen en je gaat ontdekken wat de essentie van een verlangen is. Daarna ga je jouw onvervulbare verlangen Ontwarren. Wat zit er allemaal in verborgen? Met deze ontdekkingen ga je de vertaling maken naar het Nu. Je leert waar verlangens absoluut aan moeten voldoen wil je er geluk en energie uit kunnen halen.

En als laatste ga je al wat je geleerd en ervaren hebt inzetten om een Koers te maken voor je leven. Je weet namelijk nu wat het verlangen is en waar deze precies aan moeten voldoen om deze te kunnen gebruiken om wezenlijk geluk te ervaren. Hiermee heb je dus jouw eigen gemaakte kaart in je handen om jouw leven zo vorm te gaan geven dat jij wezenlijk gelukkig gaat zijn!

Wat zit er in het online programma: De kracht van mijn verlangen?

Online Bijeenkomsten
 

Je krijgt 7 online bijeenkomsten van 1,5 uur.  Hierin gaan we onder mijn begeleiding gericht samen aan de slag. Je gaat ervaren en ontdekken verwerken en helen. Alles zodat jij aan het eind van het traject het volgende bereikt hebt:

1. Je hebt een grote stap gemaakt in het helen van jouw pijn 

2. Je weet hoe je voor jezelf hierin kunt zorgen. 

3. Je hebt een nieuw verlangen ontdekt

4. Je weet welke stappen je kunt zetten om dit meer in je leven te brengen zodat je meer geluk gaat ervaren!

 
Online-academie

 

 Je krijgt toegang tot een online academie. In deze academie staan  video's met achtergrond informatie en kennis over verlangen, over rouw, over emoties. Kortom alles wat echt helpend is om te weten wanneer je worstelt met een onvervulde kinderwens. Ook ben ik aan het bouwen aan een EHBO module. Hierin komen visualisaties en tips om je te helpen wanneer het te pijnlijk is.

 

Speciaal voor jou ontwikkelt met liefde! Omdat ik als geen ander weet wat een onvervulde kinderwens met je kan doen. Ik gun jou echt een prachtig leven waarin jij de kern van jouw verlangen weet en daardoor meer geluk, plezier, energie én voldoening ervaart in je leven.


Ik weet ook dat dit niet zomaar komt. Je zult er iets voor moeten doen.

Wat is dit nu allemaal waard?

Hoeveel zou het jou waard zijn om werkelijk gelukkig met je leven te zijn? Om weer te kunnen genieten van het leven? Om te helen en om jouw leven weer zo vorm te kunnen geven zodat je levensenergie ervaart? We hebben vaak al zo veel geld gestopt in de droom, in het verlangen om moeder te worden. Wanneer ga je liefdevolle tijd en aandacht aan jezelf geven? Dit programma is er speciaal voor jou, voor jouw eigen heling, jouw eigen groei, jouw leven!

online bijeenkomsten 

t.w.v. € 855,-

7 Online bijeenkomsten van 1,5 uur waarin jij samen met mij in je verlangen duikt. Je gaat het ontrafelen, je gaat dingen ontdekken en ervaren wat er nog meer in jou verborgen ligt... Zodat het minder pijn doet en het leven weer leuk wordt!

Online academie

t.w.v. € 100,00

Een online leeromgeving waarin informatie video's staan die nodig zijn voor de thuiswerkopdrachten en visualisaties die jou helpen om momenten dat je het moeilijk hebt

De prijs van het online programma: De kracht van jouw verlangen

  • Speciale  aanbieding! 
  • Omdat de online academie net nieuw is ga jij als een van de eerste hiermee aan de slag. Dat betekent dat ik heel graag van jou feedback wil hebben over de academie, zodat ik het kan verbeteren. Daarom nu een super korting en help mij mee de online academie perfect te maken!
  • Omdat ik het individueel programma vanuit het groepsprogramma ontwikkeld heb wil ik graag weten of het inderdaad nog krachtiger werkt. Dus daarom deze super korting en laat weten wat het jouw gebracht heeft.

De kracht van verlangen

Toekomstige prijs: 955,-

Maar voor 5 vrouwen nu: 

€597,-

Customers served! 5 Plekken over


  • 7 Online bijeenkomsten
  • 1/2 jaar toegang tot de online academie

Veel gestelde vragen

Ik ben bezig met een traject, kan ik dan toch mee doen?

Als je midden in een traject zit raad ik het niet aan om mee te doen. Dit programma is om te ontdekken wat er in de kracht van je verlangen ligt wanneer je ongewenst kinderloos bent. Wanneer je midden in een traject zit dan ligt je focus en hoop op het het krijgen van een kindje. Het kan heel verwarrend zijn als je dan aan een programma mee doet waarin je gevraagd word om jouw focus te leggen op wat er mag ontstaan als je geen kinderen krijgt. Dit kan ambivalente gevoelens te weeg brengen.


Het is wel aan te raden als je een pauze hebt, dus tussen trajecten door. Wanneer je jouw horizon leert te verbreden en je gaat ontdekken wat er aan jouw verlangen vastgekleefd zit (dus wat jou in de weg staat om geluk te ervaren) is dit een helend en waardevol intermezzo tussen al die moeilijke trajecten.

Ik zit in een andere fase vanwege mijn leeftijd, past het dan wel bij mij?

Jazeker! Iedere vrouw in elke levensfase is welkom. Het gaat om dezelfde pijn. Ongewenst kinderloos. Of je nu in de fase zit dat je geconfronteerd wordt met moederschap of dat je in de fase zit dat het "niet oma" worden jou raakt dit programma is er voor jou.

Hoeveel tijd is er nodig voor het programma en de thuiswerkopdrachten?

Het is helemaal afhankelijk hoeveel tijd je er zelf in wil en kan stoppen. De online bijeenkomsten duren 1,5 uur.  Je krijgt daarna een thuiswerkopdracht. Dit bestaat uit het kijken van een korte video of korte video's met een opdracht. Sommige opdrachten kosten meer tijd dan andere opdrachten en sommige video's zijn langer dan andere. Ik schat dat je hiervoor 1 uur per bijeenkomst nodig hebt. Maar natuurlijk is het hoe meer je er in stopt hoe meer je er uit haalt!! Dus ga er voor!

100% Tevredenheids Garantie!

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel waarde uit het programma zult halen!

Mocht het toch na de eerste bijeenkomst niet helemaal goed voelen dan kun je stoppen en krijg je jouw geld zonder problemen terug. 

>